Christmas weekend tournament Karposh 2016
Follow live games HERE!If you have a problem with the transmission just reload the page  more
ЗАПОЧНА ШАХОВСКИОТ ТУРНИР „ОПЕН КАРПОШ - 2015“
Во присуство на врвни шахисти, гости од целиот свет, денеска и официјално започна традиционалниот ша... more
Open Karpos 2015
Regulations1. OPEN Karpos 2015 chess tournament is traditional open chess tournament for any interes... more